At købe ure til kvinder

guld dame ur

Ure til kvinder er specielt designet, idet man skal tænke på deres feminine elegance og stil. Disse ure er sædvanligvis slankere og smallere, og de har tendens til at være et mode-statement.

Der findes mange designer ure, der er lavet specielt til at passe til en kvindes humør og den lejlighed, som hun klæder sig på til.

Ure til kvinder er detaljeret udført og besat med krystaller, kuglesmykker, perler og diamanter. De anvendte materialer er guld, sølv, titan og stål.

Nogle af de fineste designer- og luksus ure til kvinder er lavet af de berømte urmagere Bertolucci, Breguet og Wittnauer.

 

Former for ure til kvinder

Der findes mange former for ure til kvinder og det er forskelligt hvad man foretrækker. Kvinder kan enten have lyst til at bære smykkeure eller armbåndsure der matcher deres tøj og deres andre smykker.

Der er heldigvis et stort udvalg af ure til kvinder online og det giver gode muligheder for, at alle kan finde det de søger.

Nogle af de mærker, der er kendt for deres ure og designersmykker, er Van Cleef and Arpels, Harry Winston og Klaus Kobec.

 

Elegante designer ure til kvinder

Dame-ur

Ud over præcision er ordet elegance det, der mest associeres med schweiziske ure, der er kendt for at designe nogle klassiske ure til kvinder.

Designer ure af Baume et Mercier, Audemars Piguet, Hublot og Louis Erard er gode eksempler på mærker, der er egnet til den kræsne kvinde.

Nogle af de mindre ekstravagante mærker, så som CHANTI, har også smukke ure til kvinder. Der findes flere modemærker, der enten udelukkende er til kvinder, eller hvis produkter i udpræget grad er henvendt til kvinders stil. Disse omfatter Michele, Anne Klein og Givenchy.

Overraskende nok er luksusure foretrukket mere af mænd, end af kvinder. Dette kunne være fordi et godt designerur er det eneste smykke, som alle mænd kan lide at gå med, mens en kvinde – ud over uret – i højere grad vil pynte sig med andre smykker.

Det er ikke ualmindeligt for en kvinde i dag at gå med det seneste tech-ur eller et dyrt sportsur, fremfor et dyrt luksusur. Ikke desto mindre har du gode muligheder for at finde præcis de ure til kvinder du søger, hvis du leder online. Her finder du alt fra luksusure, techure og sportsure.