Skønheden ved designer ure

Ure til kvinder

Ure er både flotte og funktionelle. Designer ure til både mænd og kvinder er altid på mode, uanset om det siges, at unge mennesker ikke længere går med ur.

Begrundelsen for dette skulle være, at folk bruger deres mobiltelefoner, når de vil vide hvad klokken er. Men ure kan mere end blot at vise tiden!

Et ur er et fantastisk tilbehør og smykke, der kan matche og fremhæve alt tøj, formelt som uformelt. Ure er også smykker, og et flot ur vil indbringe komplimenter og være en del af dit udtryk som person.

 

Ure til kvinder i ædelmetal

Ure til kvinder laves i mange forskellig materialer og i et væld af flotte designs. Designer ure til kvinder kan være lavet af ædelmetaller, og de er ofte yderligere smykket med diamanter eller krystaller fra Østrig eller Swarovski.

Denne type ure til kvinder går som regel bedst med kjoler. Urets stilarter kan gå lige fra dykkerure, militære ure, sportsure, klassiske ure til retro-ure.

Herreure laves i mange materialer

På samme måde som ure til kvinder, findes herreure i mange forskellige materialer. Et godt designet ur er en skøn ting – noget, der kan gives videre til dine børn. Designer herreure kan være lavet i guld, sølv, platin, titan - eller selv dele fra Titanics skrog! Romain Jerome fra Geneve tog metal fra Titanic og blandede det med moderne skibsbyggerstål.

Kul, der skulle have været brændt i Titanics ovne, og som blev hevet op fra havbunden, blev blandet med keramik til at lave sorte visere på urene. Disse blev sat til salg for 75.000 £. Men du behøver nu ikke at begå indbrud i en bank for at få råd til det, du vil have.

Designerure til kvinder

Valg af ur

Hvad bør du så holde øje med, når du køber ur? Hvis din syn er lige så dårligt som mit, er det første du bør kigge efter en klar urskive, så du kan se tiden!

Ud over de mere praktiske ting, så som dag/dato, størrelse og visere, om du vil have romerske tal eller digitale tal, og om du skal have et smart eller klassisk design, bør du også overveje, om det er til dagligdags brug eller til specielle lejligheder.

Moderigtige ure omfatter mærker som Storm, Diesel og Guess, mens Tag Heuer, CHANTI, Gucci og Cartier dækker den dyrere ende af spektret.

Et fint Cartier-ur, kan koste adskillige tusinde kroner, men hvis der passes på det, beholder det sin værdi og kan sælges igen senere.

På den anden side behøver kvalitet ikke at betyde dyr; et godt ur fra Tissot kan kombinere stil og økonomi, så der er ingen grund til at bruge mere end du behøver i disse krisetider! Smart eller funktionelt – valget er dit.